Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Co do USG, ja przyjechalam do NO pod koniec 27 tyg. i juz nie mialam USG do porodu i nie pomoglo to ze ciaza byla zaliczana pod zagrozona ... mialam krwiaka i odklejala mi sie kosmowka okolo 13 tyg. ciazy i zaliczylam szpital.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tego sie wlasnie obawiam,ze dostanie skierowania na 2 usg nie bedzie takie proste. Trzeba sie niezle nagimnastykowac. A i tak czasem nie bedzie to mozliwe. i tu przylkad Kasi. I znowu wracamy do punktu wyjscia. Wszystko zalezy od tego kto prowadzi nasza ciaze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja za wizyty nie placilam mimo ze nie mam nadal nr personalnego, ale lekarz stwierdzil ze jak dostane nr to mu zwroca pieniadze, badania mialam ale USG sie nie doczekalam, mimo ze raz bylam na pogotowiu bo zle sie czulam i tam lekarka powiedziala ze gdy mialam takie problemy to USG jest wskazane do konca ciazy... ale sie nie doczekalam niestety na szczescie z Zuzanka jest ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,fajnie,ze jestes mloda Zuzka dorosnie i bedzie miala super mame, nadal mloda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
kasiar widzisz nie jestes sama zawsze chciałam być młodą mamą, nasz dzidziuś był planowany i uważam, że to super czas na macierzyństwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
MamaNel nasz dzidziusz tez byl planowany i jestem bardzo szczesliwa z tego powodu ogolnie cala rodzinka jest szczesliwa teraz razem z Zuzinka i mezem czekamy na coreczke mojego brata w niedlugim czasie powinna zjawic sie na swiecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
(MamaNel)
Początkujący
to super, ostatnio rodzi sie bardzo duzo dziewczynek..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
A ja bede miec chłopczyka Oliwiera tak mysle i czujewiec nie same dziewczynki jednak lekarz jak mi sprawdzał tetno dzidziusia w przychodni tym zwykłym urzadzeniem to wynosilo 140 na minute a ponoć mi tłumaczył że jak niższe to na chłopca a do 160 to dziewczynka ale ja chyba w to nie wierze heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
(MamaNel)
Początkujący
u mnie sie sprawdzilo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów